Mitä silmät ei nää

Keikkatauon piristeeksi sekä Sitkeä sydän- suurimmat hitit-kokoelman kunniaksi kaivelemme talven ja kevään kuluessa hieman arkistoja: tässä tulee tämän vuoden ensimmäinen viikon video! Ihka ensimmäisen hittikappaleeni Mitä silmät ei nää video kuvattiin elokuussa 2003 Tampereen työväen teatterin katolla. Artistilla on hiukset, käsissään se ensimmäinen, rakas Martin-kitara, yllään Teuvo Lomanin stailaama paita. Katon reunalla ensimmäistä hittiäni rimpuillessani tunsin olevani kirjaimellisesti huipulla!

Kategoria(t): Uutiset, Videot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Mitä silmät ei nää

 1. Eija sanoo:

  Tästä meidän poppoon riemukas matka Juhiksen & musansa seurassa alkoi..:)
  Meidän Bemma 7 v. oli juuri ostanut Pikku G:n levyn Räjähdysvaara. Tätä ”silmälevyä” mainostettiin telkkarissa. Topakka miehenalku totesi, että Tämän levyn ostan seuraavaksi. Äiskä vastasi jotta Osta vaan! (Hyvältä kuullosti ja söötiltä näytti äiskän..kin mielestä.) Harmi kun ostos jostain syystä sinä vuonna jäi.. 2005 nimi ja mies oli jo selvästi tutumpi ja tykästyminen suurehko. Käskin:) isännän ostamaan mulle Juha Tapion levyn..ja..”silmälevyn” hää kotiin kiikutti. Sit se olikin jo Menoa.. :D Ja matka jatkuu..:)

 2. Anmari sanoo:

  Olipas tosiaankin päivän piristys! Samalla ajatukset harhailivat 2003 syksyn tunnelmiin..suureen suruun ja pettymykseen, joka ihan varoittamatta kääntyi pian tuplaonneksi. Kuten niin moni muukin myös minä löysin voimaannuttavan Juha Tapion musiikin piristämään kotiäidin arkea. Olet ollut koliikki- itkujen aikana sekä vauvan että äidin rauhoittajana, mukana iloisissa leikkihetkissä sekä pitkien mummolamatkojen viihdyttäjänä autostereoissa. Nyt jo 10 vuotias tyttäreni on siis kasvanut Juhis faniksi. Kauan meni ennen kuin eka keikallesi vuonna 2012 pääsin, sen jälkeen aina kun mahdollista! Kiitos Juha mahtavista musiikillisista elämyksistä vuosikymmenen ajalta!

 3. Mari Latvala sanoo:

  Ihaninta huomata: Esiinnyt Tampere ~ talossa helmikuussa,…….jipiijipii ;-) ~ Tampereen nurse

 4. Mari Latvala sanoo:

  Sinun olemassaolosta en ollut vielä tietoinenkaan,vaikka vaimosi kulki pienen kylän pientareita samalla koulubussilla ylä~asteelle Ylistaroon! :) Itselleni tuli siten vuodesta 2003 ~ mieleeni valmistujaisjuhlat hoitsuksi! <3 ~ Tampereen nurse

 5. Auli Pyykkö sanoo:

  Yksi niistä monista lauluistasi jotka ovat osa elämääni. Jotka ovat kulkeneet mukanani ja tulevat aina kulkemaan. Jotka ovat kannatelleet minua myrskyjen läpi ja tulevat kannattelemaan….
  Kiitos, Juha <3

 6. Katriina sanoo:

  Kiitos piristyksestä!
  Hieno video meidän perheelle niin tärkeän artistin alkutaipaleelta :-)

  Uuden vuoden aattona katselimme aikoinaan tv:stä tallentamamme Savoy-teatterin keikan pariinkin kertaan. Se innoitti etsimään vanhempia tallenteita. Löysimme niitä muutaman biisin verran vuosilta 2003 ja 2005. Hienoja hetkiä.
  Menneitä on mukava muistella, mutta tulevaa on vielä mukavampi odotella :-)

  Terveisiä täältä koko perheeltä :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>