Loppuvuoden keikat ja konsertit

Keikkakalenteriin päivitetty loppuvuoden keikkapaikat. Samasta paikasta löytyy myös tiedot joulukuun kirkkokonserttikiertueen paikoista ja lipunmyynnistä.

Keikkailut huipentuvat joulukuussa 19. päivä Tavastialla Helsingissä, jossa vieteään yli vuoden mittaisen Hyvä voittaa -levyn kiertueen päättäjäisiä.

Kategoria(t): Uutiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

49 vastausta kohteessa Loppuvuoden keikat ja konsertit

 1. Sami sanoo:

  Moi Tuusulan Bruce. Mikä on sun suhde Bruceen? Olen nähnyt sut Vain Elämässä ja pari kertaa keikalla. Molemmissa oli välillä brucemaista menoa, mikä sai mut innostumaan susta livenä.

  • Juha Tapio sanoo:

   No kyllähän mä Brucen fani olen siinä missä muidenkin vanhan liiton lauluntekijöiden. Kyseiseen ukkoon on helppo samaistua ja löytää ideologisia yhteneväisyyksiä, jos niitä näkyy meiningissäkin niin mikäpä siinä, en ole siitä pahoillani.

 2. titta sanoo:

  Hei Juha,

  Kiitos sinulle upeasta musiikista ja koskettavista sanoituksista. Joitakin vuosia sitten joulun aikaan olin Varkauden kirkossa kuuntelemassa jouluista akustista konserttiasi. Kirkko oli täynnä väkeä ja tunnelma oli uskomaton. Kaunista! Arjen keskellä tällaista rauhoittumista kaivataan…itse kukin! Mahtaako jatkossa olla keikkoja myös naapuripitäjässä, Järvenpäässä? Mukavaa talvenodotusta sinulle.

 3. Miia sanoo:

  Hei! Onko Tampereen kirkkokonsertissa bändi vai onko keikka akustinen? Onko ohjelmistossa lauluja kaikilta albumeilta? Olisin tulossa 4v. poikani kanssa joka fanittaa sinua ihan kympillä :) Itse olin alkuvuodesta Tavastialla ja keikka oli aivan mieletön, mutta paikkana ei tietenkään lapselle sopiva.

  terkuin, Miia

  • Juha Tapio sanoo:

   Siellä on bändi mutta keikka on silti erittäin akustinen. Joululauluja-levyn joululaulut ovat etusijalla, lisäksi akustisia sovituksia muista biiseistä. Ihan tarkkaa ohjelmistoa en vielä tiedä.

 4. Fani tyttö sanoo:

  13 vuotias suuri fani tyttö kirjottelee, että olisko mitenkään ettää keikkaa tulisi koskaa imatra/lappeenranta alueelle? voiko lähettää fani postia? Onko uusia kappaleita tulossa? <3

  • Juha Tapio sanoo:

   Tänä vuonna ei ole tulossa keikkoja sinne päin. Fanipostia voi lähettää, levy-yhtiön osoite löytyy sivulta kaikuentertainment.fi! Uusia kappaleita on tulossa, 24.10. ilmestyy kokoelmalevy jossa on mukana myös uusia lauluja. Mukavaa syksyä!

 5. hei juha mitä kuuluu milloin on keikkaa varkauteen

  • Juha Tapio sanoo:

   Ihan hyvää kiitos! Varkauteen ei ole sovittu mitään tällä hetkellä, eli en osaa sanoa…

 6. Niisku sanoo:

  Hei!
  Onko Tampereella 27.9. järjestettävä konsertti ihan oma täyspitkä konserttisi vai sisältyykö siellä ohjelmaan jotain muutakin, esim. Tukiliiton omaa ohjelmaa?

  • Juha Tapio sanoo:

   Ihan oikea konsertti tulee meiltä, käsittääkseni Tukiliitolta tulee alkuun heidän oma yhtyeensä esittämään muutaman kappaleen.

 7. jarmo sanoo:

  suurkiitos juha sun koskettavista hoitavista lauluistasi !!! lohdutat monia särkyneitä ja annat toivoa ihmisille sinulle annettu suuri lahja olet tunteiden tulkki ja biisien sovitukset melodiat mahtavia taideteoksia KIITOS***

 8. Minni sanoo:

  Olet minun suosikkilaulaja, mutta en ole nähnyt sinua vielä livenä. Olen tukenut sinua ostamalla levyjäsi. <3 Olisi kiva tietää että onnistuisiko fanitapaaminen ? Tuletko joskus esiintymään Mänttä-Vilppulan seudulle ? :)

  • Juha Tapio sanoo:

   Keikan yhteydessä aika monesti on tapana myös moikata nimmareiden yms. merkeissä. Mitäs paikkakuntia tossa on lähistöllä, en ihan suoraan muista mihin kaikkialle vielä tänä vuonna suunnataan…

   • Minni sanoo:

    Mänttä ja Keuruu on täs lähellä. Perheellisenä (2 lasta ) on hieman hankala lähteä mihinkään kauemmas. Eiköhän mun haave vielä joskus toteuudu et pääsen kuunteleman sinua livenä. <3

 9. Anna sanoo:

  Hei,
  Onko tosiaan niin, että Kalajoen keikan lippuja ei voi verkosta ostaa. Voiko lippuja ostaa lainkaan etukäteen vai vasta paikanpäältä? Kiitos vastauksesta.

  • Juha Tapio sanoo:

   Kalajoen mahdollisista ennakkolipuista mulla ei valitettavasti ole tietoa, kannattaa tutkia Merisärkän sivut, josko asiasta kerrottaisiin siellä! Nähdään Kalajoella!

 10. Anita Mäki sanoo:

  Hei!
  Huomasin että olet Härmän kuntsarilla 11.4 ja Kauhajoella 12.4 2014
  Nöyrä kysymykseni kuuluu, onko mitään mahdollisuutta saada sinua yksityistilaisuuteen Ylistaroon 12.4 päivällä? Terveisin Anita

 11. Tuulikki sanoo:

  Hei!
  Esiinnytkö Kainuun alueella touko- tai kesäkuussa? Hyvä ystäväni on menossa naimisiin ja olet hänen suosikkilaulajansa, polttariporukan kanssa olemme miettineet, josko polttari-ilta onnistuisi huipennuttaa konserttiisi, se olisi enemmän kuin kirsikka kakun päällä :) !

  T: Kaaso

 12. Asta sanoo:

  18.12 Tammelan kaunis kirkko!
  Kiitos Juha ja Hyvää Joulua!
  -Asta

 13. Sari sanoo:

  Hei Juha!

  Sydämellinen kiitos Sinulle, bändille ja koko tiimille fantastisesta Logomon konsertista su 8.12.!

  Itselleni oli valtava ilo ja riemu kokea upea, iloinen ja koskettava ilta rakkaan 12-vuotiaan Daniel-poikani kanssa. Hänellä oli ennen konserttiasi futistreenit, matkan varrella hän kävi ripeästi Vaarin luona suihkussa ja sitten fiiliksissä keikallesi. Koimme yhdessä jotain ainutlaatuista. Fiilistelimme yhdessä täydestä sydämestä! Perheen isi hoiti ihanasti kolmea pienempää lasta kotona, jotta sain Danielin kanssa tulla paikan päälle. Sain ladattua hyvin taas akut illan aikana, jotta jaksan pyörittää meidän perheen arkea kotona.

  Arvostan Sinua kovasti ihmisenä. Asenteesi on nöyrä, toiset huomioon ottava, rehti ja rehellinen. Musiikkisi antaa minulle todella paljon voimaa ja pohdittavaa. Toivottavasti tulet taas pian Turkuun uusille keikoille.

  Toivon Sinulle, bändin jäsenille ja koko tiimille rauhallista joulun odotusta läheistenne kanssa ja kaikkea hyvää vuodelle 2014!

  terv. Sari

  • Juha Tapio sanoo:

   Kiitos, hienoa kun pääsitte paikalle! Tulemme Turkuun keväällä, toivottavasti saatte lapset hoitoon ja pääset vaikka perheenisän kanssa tuulettumaan!

 14. Tuuli-Marija Piironen sanoo:

  Oletko tulossa v 2014 Leville tai Rovaniemelle. Liikun nykyisin pyörätuolilla ja haluaisin vielä joskus tulla kuuntelemaan livenä se Kivelä niin toisenlaista. Hyvää loppuvuotta. tmp

 15. Harri Järvinen sanoo:

  Hei.

  Hämeenkyrön kirkon konserttia ei löydy lippupisteen sivuilta.
  Onko konsertti vain joulumusiikkia?

  -Harri-

  • Juha Tapio sanoo:

   Hämeenkyrön konsertin lippuja muu lipputoimisto.fi, linkki sinne keikkakalenterissa Hämeenkyrön konsertin kohdalla. Emme esitä pelkästään joululauluja, omia lauluja on myös mukana.

 16. marja salonen sanoo:

  Olen halunnut kertoa jo pitkään, että nämä laulut ovat tuoneet lohtua elämääni, varsinkin silloin kun olen kokenut syvää surua. Nyt ovat molemmat vanhempani taivaan kodissa ja ikävöin heitä. Juha Tapion laulut ovat tuoneet lohtua muutenkin elämäni koviin koettelemuksiin ja menetyksiin..toivon joskus kuulevani sinua vielä livenä…ihana ihminen…Juha Tapio.

 17. Carita sanoo:

  Hei!

  Olen käynyt katsomassa esiintymistäsi 3 kertaa tänä vuonna.
  Kiitos, olet loistava esiintyjä! Niin bändin kanssa kuin akustisestikin!
  Kirjan ostin -tottakai- ja sen olenkin kohta lukenut.

  Oikein mielekästä loppuvuotta sinulle ja hyviä vointeja!
  Ehkä pääsen vielä yhteen kirkkokonserttiin kuuntelemaan sinua. :)

  Terveisin, Carita

 18. Tiina sanoo:

  Hei,

  Haluan siskoni kanssa tulla katsomaan sinua Muhoksen kirkolle 15.12. Ovatko kaikki liput jo loppuunmyytyjä, kun emme niitä onnistuneet varaamaan lippupalvelusta?

 19. Sanna sanoo:

  Tervehdys Juha ja kiitos että pystyit tapaamaan lapset ja minut sekä siskoni Oulussa Teatteri Riossa vaikka emme päässeetkään konserttiin vaikka liput oli.Lapset pyytäneet päästä keikalle mukaan ja odottaneet.Laulusi ovat tuoneet paljon lohtua minulle ja lapsille eron mukanaan tuomissa käänteissä.Saara osaa monet laulut ulkoa ja Johannes sanoo että laulusi ovat iloa antavia ja rauhallisia. Heillä on myös Henni-isosisko joka ei ollut mukana. Toivottavasti nähdään joulukuussa Muhoksella! Tsemppiä sinulle ja perheellesi. T:Sanna

 20. Marjo sanoo:

  Hei Juha! Olimme tulossa kuuntelemaan sinua siskoni ja hänen kahden lapsensa kanssa Ouluun Teatteri Rioon perjantaina 19.10. Pettymys oli ensin suuri, kun meille sanottiin että lapset eivät pääse sisään! Konserttia oli odotettu hartaasti. Kuitenkin tilanne päättyi onnellisesti, kun lupauduit tulemaan paikalle ennen konserttia ja tapaamaan lapset (ja meidät isommatkin) takahuoneessa. Saimme kuvat ja nimmarit ja hyvän mielen pitkäksi aikaa! Muhoksella kirkkokonsertissa kuulemme myös sitten kauniita laulujasi. Kiitos sinulle ja parasta jatkoa! T: Marjo

 21. Annukka sanoo:

  Kiitos aivan ihanasta konsertista Pieksämäellä!!!!
  Toivottavasti tulet pian uudestaan!!!

 22. mara heinonen sanoo:

  Kiitos Juha,ole,ja pysy tuollaisena kuin olet,en ole koskaan kuullut sinun moittivan muita,rukoilen puolestasi,tuot Jumalaa esille omalla tyylilläsi,ja hyvä niin.Siunausta syksyyn.Mara.

 23. Riitta sanoo:

  Hei,
  keikkakalenterissa on konsertti joulukuussa Tampereella Aleksanterin kirkossa. Siinä olevan linkin takaa (Lippupiste) ei kuitenkaan tilaisuutta löydy. Mistä mahtaa saada lippuja ko. konserttiin? Kovasti haluamme paikalle tulla ja etukäteen liput hankkia!!! Kiitos kaikista ihanista konserteista joissa olemme saaneet olla mukana!!!

  • Juha Tapio sanoo:

   Keikkaa Tampereen päässä järjestävä taho on ottanut vastatakseen lipunmyynnistä, ja he eivät vielä ole laittaneet lippuja myyntiin, mutta se tapahtuu kyllä tuota pikaa. Eli käy vain sillon tällöin tsekkaamassa nuo Lippupisteen sivut, pian niitä lippuja saa!

   • ritu sanoo:

    Joulukuussa Tampereella Aleksanterin kirkossa olevaan konserttiin ovat myynnissä.Itse ostin tänään liput. :)

 24. Anu Oosi sanoo:

  Hei Juha!
  Olemme mieheni kanssa tulossa ensi viikonloppuna sunnuntaina 14.10 2012 Hämeenlinnaan sinun konserttiin. Voisitko mitenkään laulaa siellä konsertissa Jossain täällä. Se laulu on aivan ihana. Olen kuunnellut sitä levyltä koko syksyn, koska tyttäreni Julia lähti elokuun alussa vuodeksi Jenkkeihin vaihto-oppilaaksi. Aamun työmatkat on kulunut sitä laulua kuunnellen ja ”krokotiilin kyyneleet” silmistäni on vuotannu. Siitä laulusta olen kyllä saannut paljon voimia omaan ikävääni ja sen sanat kuvaa hyvin omia ajatuksiani.

  Suurkiitos ihanista ja koskettavista lauluista. Monissa lauluissasi on todella hyviä, koskettavia sanoja.

  Voimia sinulle ja bändillesi syksyyn ja tulevaan talveen!

  Terveisin Anu Oosi

 25. Sanna sanoo:

  Pitkästä aikaa kuunnellut Juha sun musiikkia ja tulinkin täältä katsomaan kuinka keikkailet. Kristiinankaupunki olisi passeli, kun suht.lähellä. Keikkakalenterissa ei vaan lukenut mitään lipuista, eli suoraan oveltako niitä ostetaan vai?

  • Juha Tapio sanoo:

   En tiedä lipuista ainakaan toistaiseksi mitään, monesti kun konertin järjestää joku paikallinen taho, ei tieto minulle edes tule. Laitamme tiedot keikkakalenteriin heti kun saamme ne!

 26. Nina sanoo:

  Hei Juha,

  Tuleekohan joulu tänä vuonna Tuusulaan -siis esiinnytkö siellä kirkossa tänä vuonna? Keikkakalenteri näyttää kyllä melkoisen täydeltä tuon joulukuun osalta.

  Nina

  • Juha Tapio sanoo:

   Keikkakalenteri on valmis ja Tuusula ei siihen mahdu, ne jotka varaavat keikat ensin, myös saavat keikat ensin.

   • Nina sanoo:

    Niinhän se tietysti menee. Toivottavasti taas joku toinen kerta sinut nähdään siellä!
    Onneksi sitä on kuitenkin ollut kaukaa viisas ja tullut hyvissä ajoin hankittua liput Helsinkiin Aleksanterin teatteriin :))

 27. Satu sanoo:

  Moikka!
  Oiskohan sulla mitään visiota siitä, mihin aikaan soitto tolla 16.11. keikalla Koomassa noin suurin piirtein alkaa?

  Jos vaikka festareilta ehtis vielä jatkoille…

  Kyselee Satu

 28. Juha sanoo:

  Kiitos tosi hienoista lauluista!!!!

  Juha

 29. Marika sanoo:

  Hei!
  Tänään lööpeissä näin artikkelin, jossa kerroit uskovien veljien jättäneen sinut. Kirpaisi syvältä sydämestä puolestasi. Älä vaan luovuta, vaan jatka upeiden laulujesi kirjoittamista ja laulamista!!! Omassa elämässäni ne ovat toisinaan olleet parasta terapiaa ja evankeliumia….valaneet uskoa selviytymiseen ja parempaan huomiseen! Laulusi ovat hoitaneet syvältä kipujani…koskettaneet enemmän kuin mitkään laulut ikinä. Tapasi elää uskoa todeksi on esimerkillistä nykymaailmassa…se, miten elät vaimosi kanssa pitkää parisuhdetta, et hurskastele tai pidä itsestäsi elämää, vaan puet ne tärkeät asiat juuri lauluissasi sanoiksi. Älä vaan anna ilkeiden puheiden lannistaa. Pahan puhujia ja tuomitsijoita on maailmassa aina, itsekin olen joutunut sen todella kipeästi kokemaan. Jatka vain hyvää työtäsi tietäen, että tulee vielä päivä, jolloin oikeus astuu voimaan ja jokainen on tilillä sanoistaan ja teoistaan. KIITOS UPEISTA SIELUNHOIDOLLISISTA LAULUISTASI!!!!
  Marika

  • Juha Tapio sanoo:

   Kiitos rohkaisusta! Noiden lööppien kanssa kannattaa muistaa, että ne ovat aina tekemällä tehtyjä, ja korkeintaan puoliksi, jos ollenkaan, totta. Asia josta puhutaan ei ole itselleni ajankohtainen enää nykyään. Iloa ja voimaa Sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>