Kokoelmalevy saa kaverin: Kauan odotettu nuottikirja julkaistaan 6.11.!

laulukirja

 

Iloa ja valoa marraskuuhun! Juha Tapion Laulukirja on vihdoin täällä! 66 laulua käsittävä opus julkaistaan 6.11., tässä linkki josta voit tilata sekä Sitkeä sydän – suurimmat hitit-kokoelman että Laulukirjan!

Tilaa Sitke sydän -kokoelma

Tilaa Juha Tapio:Laulukirja

Tallennettu kategorioihin Päiväkirja, Uutiset | 8 kommenttia

10 päivää ja keikat käyntiin!

Mistäpä Pohjanmaan pojat aloittaisivat kierroksensa elleivät Pohjanmaalta ja synnyinkaupungistaan. Meitsi ja Late Tähkä päivittävät tämän kuvan Vaasan jäähallissa la 8.11.!

image

Tallennettu kategorioihin Päiväkirja, Uutiset | 10 kommenttia

Sitkeä sydän – Suurimmat hitit julkaistaan 24.10.2014

Juha Tapio julkaisee Sitkeä sydän – Suurimmat hitit-kokoelmalevyn lokakuun 24. päivä. Kahdeksantoista kappaleen hittipakkaus sisältää Juha Tapion keskeiset laulut sekä kaksi uutta, syksyllä 2014 äänitettyä kappaletta. Näistä levyn ensimmäisenä singlenä on julkaistu Anna Puun kanssa duetoitu Planeetat, enkelit ja kuu-niminen kappale.

Sitkeä sydän -Suurimmat hitit-kokoelmalla vanhemmat hitit kuten Kaksi Puuta, Ohikiitävää ja Mitä silmät ei nää kuullaan verevinä viime kesän keikoilla äänitettyinä versioina. Kuulija voi aistia miten laulut ovat kasvaneet Juhan ja yleisön vuorovaikutuksessa kuluneen kymmenen vuoden aikana. Aikoinaan levytetyt versiot on äänittänyt eri mies kuin vuoden 2014 suursuosikki.

Suurta keikkasuosiota nauttiva Tapio juhlistaa kokoelmaansa ja viettää kymmeniä tuhansia suomalaisia tavoittaneen Lapislatsulia-kiertueensa loppuhuipennusta täydessä Helsingin Jäähallissa lauantaina 22.11.2014.

netti_pieni

Tallennettu kategorioihin Päiväkirja, Uutiset | 12 kommenttia

Mäntsälän lisäkonsertin liput myynnissä pe 24.10. klo 9.

Liput löytyvät osoitteesta www.tiketti.fi tai puhelimitse 0600-1-1616. Olkaa hyvä!

Tallennettu kategorioihin Päiväkirja, Uutiset | 8 kommenttia

Mediapläjäystä!

Kokoelmalevyä juhlistetaan seuraavasti: huomenna to 23.10. Iskelmässä Juha-päivä. Haastattelua, livebiisejä, puheluja kuulijoiden kanssa ja ties mitä muuta klo 8-16! Julkkaripäivänä eli pe 24.10. klo 8 MTV3 Huomenta Suomi, klo 13.20 Radio Aalto, klo 14-15 Radio Suomipop (täälläkin liveveto), ja kruunuksi vielä legendaarinen Puhelinlangat laulaa- toivekonsertti Radio Suomessa klo 18. Biisitoiveita puhelinlangoille numeroon 0600-17600 tai yle.fi/puhelinlangatlaulaa. Nähdään ja kuullaan!

Tallennettu kategorioihin Päiväkirja, Uutiset | 25 kommenttia