Juha Tapion fanien ottamat kuvat päätyivät tuoreelle videolle

Eläköön-video on hieno kollaasi Ville Juurikkalan livekuvia sekä tuokiokuvia suomalaisten onnenhetkistä.

Uuden albuminsa lokakuussa julkaisseen Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa –single on hallinnut koko syksyn Suomen radiosoittolistoja.  Kolmessa kuukaudessa hämmentävät viisi tuhatta kertaa soinut laulu on siivittänyt myös samannimisen albumin menestystä. Nopeasti kultaa myynyt albumi kolkuttelee jo platinamyynnin rajaa.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Uutiset, Videot | Jätä kommentti

Kuvia Jyväskylän Lutakon keikalta

Tämä galleria sisältää 18 kuvaa.

Sinun vuorosi loistaa-kiertue on ollut yhtä juhlaa illasta toiseen, tässä Jaakko Mannisen kuvia Jyväskylän Lutakon keikalta!

Lisää gallerioita | Jätä kommentti

Juha Tapion kultaa myynyt Sinun vuorosi loistaa -albumi meni suoraan listaykköseksi

c_Ville_Juurikkala-02000Juha Tapion viikko perjantaina 9.10.  julkaistu Sinun vuorosi loistaa –albumi meni suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi. Vajaassa viikossa kultaa myyneellä albumilla kuullaan rohkeaa ja itsevarmaa artistia, joka tietää mitä tekee.  Eppu Kososen tuottaman levyn kappaleet ovat Juha Tapion sävellyksiä ja sanoituksia, paitsi Jotain niin oikeaa –kappaleen on sanoittanut Edu Kettunen. Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistu nimikappale on ollut Suomen radioiden soitetuin kappale jo kuukauden päivät.

Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Jätä kommentti

Sinun vuorosi loistaa on myynyt kultaa!

Suureen suosioon nousseen Juha Tapion viikko sitten perjantaina julkaistu Sinun vuorosi loistaa –albumi on tänään ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan kymmenentuhannen kappaleen myynnin. Eppu Kososen tuottamalla levyllä kuullaan rohkeaa ja itsevarmaa artistia, joka tietää mitä tekee. Albumin kappaleet ovat Juha Tapion sävellyksiä ja sanoituksia, paitsi Jotain niin oikeaa –kappaleen on sanoittanut Edu Kettunen. Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistu nimikappale on ollut Suomen radioiden soitetuin kappale jo kuukauden päivät. Lue loppuun

Tallennettu kategorioihin Uutiset | Jätä kommentti

Sinun vuorosi loistaa levyjulkkarit

Tämä galleria sisältää 29 kuvaa.

Ville Juurikkalan kuvien avulla päästään vielä hetkeksi keikan maagisiin tunnelmiin! Suurkiitokset kaikille paikalla olleille erittäin huikeasta fiiliksestä.

Lisää gallerioita | Jätä kommentti